HOME

Van der Torre & Verhoeff Accountants
Van der Torre & Verhoeff Accountants B.V. is een jong kantoor, in handen van de ervaren professionals Brigitte van der Torre en Wilma Verhoeff.

Per 1 april heeft Van der Torre & Verhoeff accountants zich aangesloten bij Flynth Adviseurs & Accountants.
Een Win-win situatie voor beide kantoren. Onder de vlag van Flynth zullen Wilma Verhoeff en Brigitte van der Torre de accountancy, administratie en fiscale diensten blijven oppakken voor de eigen klantenportefeuille. Eventueel daarbij dankbaar gebruik makend van de mogelijkheden die Flynth hen biedt als Nederlands’ grootste advies en - accountantsorganisatie voor het MKB.

Klik door voor meer informatie over de aansluiting van Van der Torre & Verhoeff accountants bij Flynth. Of bekijk de video.

VAN DER TORRE & VERHOEFF IS DE FRISSE WIND DOOR ACCOUNTANCY LAND.

De dames bieden een breed pakket aan accountancy, administratieve en fiscale diensten. Brigitte van der Torre en Wilma Verhoeff staan daarbij voor 100% betrokkenheid bij u, de ondernemer in het MKB, en voor daadkracht en financieel inzicht.
Brigitte van der Torre en Wilma Verhoeff hebben een luisterend oor. Zij denken in oplossingen, niet in problemen. Geven antwoorden op fiscale, administratieve en juridische vragen. En dit alles in begrijpelijke taal waardoor u financieel inzicht en dus meer grip krijgt op uw onderneming.